Een goede weerstand en immuunsysteem

Meer producten om u jong, vitaal en gezond te houden:

Geheugen Nachtrust Afslanktoppers Obesigard

Een goede weerstand en immuunsysteem

"Hoge weerstand" verhoogt de weerstand en stimuleert het immuunsysteem. Het belangrijkste ingrediënt van "Hoge weerstand" is colostrum. Colostrum speelt een belangrijke rol voor baby's, maar uit onderzoek is gebleken dat colostrum ook bij volwassenen nog een belangrijke rol heeft: het beschermen tegen infectieziekten, het ondersteunen van het afweersysteem en het stimuleren van het immuunsysteem.

"Colostrum is de eerste melk die gevormd wordt als een zoogdier bevallen is. Colostrum is dikker en geler dan melk en bevat veel afweerstoffen. Een dier dat net is geboren, heeft nog geen eigen afweer, dus is het heel belangrijk dat het dier colostrum drinkt. 75% van de eiwitten in colostrum bestaat uit immunoglobulinen en albuminen."

Het spijsverterings systeem

Het spijsverteringssysteem (maag en darmstelsel) is het grootste orgaan in het menselijk lichaam, op de huid na. Allerlei bacteriën en virussen, maar ook agressieve stoffen zoals alcohol, cafeïne, ontstekingsremmers en zelfs aspirine kunnen maag en darmen schade berokkenen. Zowel door de balans in de darmflora te verstoren, als door de ingewanden te beschadigen. Het colostrum in "Hoge weerstand" helpt de darmflora op orde te houden en ziekmakende bacteriën terug te dringen, maar het helpt ook de darmen te "repareren". Aan de ene kant bevordert "Hoge weerstand" het herstel bij een aanval door ziektekiemen en agressieve stoffen, maar het helpt ook te voorkomen dat ziektekiemen hun werk kunnen doen.

Het immuunsysteem optimaal bevorderen

Opgeteld helpt "Hoge weerstand" de weerstand te verhogen en het immuunsysteem optimaal te bevorderen. Zo kunt u beter tegen een stootje en zult u minder snel last krijgen van een verkoudheid of griepje. Mocht u toch ziek worden, dan zult u sneller herstellen.

Hoge Weerstand bestellen, snelle levering én korting op uw bestelling!

Veilig betalen en een snelle verzending

Plaats nu uw bestelling om zo snel mogelijk gebruik te kunnen maken van Hoge Weerstand. Kies voor een van onze snelle betaalmethodes zoals iDeal en bestel voor 16:00. Bestelt u voor 16:00? Dan wordt uw bestelling dezelfde werkdag nog verstuurd en heeft u uw bestelling een dag later al in huis. Wanneer u dus op maandag Hoge Weerstand bestelt, wordt uw bestelling op dinsdag al thuisbezorgd. De levering van bestellingen uit België duurt ongeveer 2 werkdagen. Bij andere landen kan dit langer duren.

Bij een overboeking op ons bankrekeningnummer verzenden wij uw bestelling zodra de betaling bij ons binnen is, dit kan enkele dagen duren.

Discreet verzonden

Omdat wij vinden dat niemand hoeft te weten wat u bestelt, versturen wij al onze bestellingen in een discrete envelop of verpakking. De postbode biedt een blanco pakketje aan en als er niemand thuis is laat hij een bericht achter en komt nog eens terug. Na drie maal brengt de postbode het pakketje naar een afhaalpunt in de buurt. Ook op uw afschrift wordt een discrete omschrijving van uw bestelling gegeven. Zo garanderen wij uw privacy. Bestellen gaat bij ons dus veilig, discreet en snel!

Mocht u Hoge Weerstand toch op willen halen? Dan bent u van harte welkom op ons kantoor in Medemblik. Op werkdagen zijn wij geopend tussen 09:00 – 17:00.