Hoe te gebruiken

Meer producten om u jong, vitaal en gezond te houden:

Geheugen Nachtrust Afslanktoppers Obesigard

Hoe te gebruiken

Gebruik "Hoge Weerstand"

"Hoge Weerstand" wordt geleverd in een hoeveelheid van 90, 180 of 270 capsules. Iedere capsule bevat 500 mg Colostrum. Het aanbevolen gebruik per dag is 1 tot 2 capsules, afhankelijk van de gebruiker. "Hoge Weerstand" is geschikt voor jong en oud. U kunt de capsules in zijn geheel doorslikken (met voldoende water). Voor kinderen en ouderen die moeilijk tabletten/capsules doorslikken kunnen de capsules ook met de hand geopend worden en de inhoud uitgestrooid over het eten.

Naast het gebruik van "Hoge Weerstand" is het natuurlijk ook raadzaam om uw conditie op peil te houden. Dit doet u door regelmatig te bewegen (liefst sporten), niet te veel alcohol te drinken, niet te vet te eten, niet te roken en een goede nachtrust te houden.

"Hoge Weerstand" is een voedingssupplement (eiwitsupplement). Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde, dagelijkse voeding. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid moet niet overschreden worden. "Hoge Weerstand" kunt u het beste droog en koel bewaren. Buiten het bereik van kinderen houden.

De ingrediƫnten

"Hoge Weerstand" bevat zuivere, per capsule 500 mg eerste kwaliteit colostrum. Dit colostrum is afkomstig van koeien uit Nieuw-Zeeland die absoluut vrij van hormonen zijn. Het verse colostrum wordt meteen gesteriliseerd door snelle verhitting en vervolgens snelle afkoeling en gaat daarna rechtstreeks naar Nederland. Aldaar wordt het verwerkt tot "Hoge Weerstand", zodat ook u uw eigen afweersysteem en immuunsysteem en daarmee uw gezondheid en conditie optimaal kunt bevorderen. Het spreekt voor zich dat er geen enkel bezwaar voor mensen is, om colostrum van koeien in te nemen. We drinken uiteindelijk ook 'gewone' koeienmelk en eten het vlees van de koe.